Snel en echt vergaderen

  • met video conferencing van Cisco

Vergaderen, we love it and we hate it…

Hoe handig is het wanneer vergaderingen minder tijd kosten en je toch snel knopen kunt doorhakken? Telefonisch vergaderen blijkt toch vaak niet te werken. En dat is logisch, want een goede vergadering gaat over meer dan alleen praten: je wilt elkaar kunnen zien en zaken kunnen delen. En Skype is uitermate handig voor een privé gesprek of korte uitwisseling tussen 2 personen, maar in een groep geeft het ruis en onvoldoende kwaliteit.

Videoconferencing van Cisco is vergaderen met alle voordelen van beiden: het is echt, live en dichtbij en tegelijkertijd heb je geen reistijd en gedoe. Inmiddels gebruiken meerdere opdrachtgevers het systeem ook voor hun internationale klantgesprekken!

Bij een vergadering wil je toch dat iedereen met volle aandacht kan deelnemen?

Goed voorzitterschap en voorbereide deelnemers vertrouwen we de organisatie volledig toe. Maar met onze ondersteuning worden deze vergaderingen technisch effectiever en veel efficiënter. Wanneer je mensen niet meer bij elkaar hoeft te brengen, is een vergadering veel snellere gepland en efficiënter afgehandeld.

Dan wil je geen ruis op de lijn of krakende beelden. Net zo min als je mensen wilt die vermoeid uit de auto komen, veel kostbare tijd kwijt zijn aan reizen of te laat binnenkomen door file of vertraging.

Cisco Videoconferencing – probeer het zelf!

Wij laten het je graag zien aan de hand van het filmpje gemaakt door Cisco en vooral ervaren!