IT Consultancy – wij houden van simpel

Vanuit onze diepgaande expertise bieden bij IT consultancy, maar dat betekent vooral dat wij de producten, diensten, software en oplossingen zoeken en adviseren waar je snel, simpel en effectief mee verder kunt. Want dat is de kunst: kennis van alle mogelijkheden en dan kiezen voor de eenvoud die past. Uiteraard zijn we ook projectleider en zorgen er voor dat er soepel geïmplementeerd wordt.

IT consultancy voor iedere omvang

Denk je dat we alleen meedoen in grote IT projecten?
Zeker, we adviseren organisaties die wereldwijd werken, bedrijven met uitgebreide productielijnen en hooggeavanceerde systemen. Maar ook kleine projecten. We denken net zo graag mee over passende nieuwsbriefmodules. En dan kijken we wat je nodig hebt, welke oplossing kwalitatief past en uiteraard of je het echt gebruiksvriendelijk kunt gebruiken en of je je niet scheel betaalt.

Goede scan van de stand van de bedrijfs IT? Of op zoek naar besparing?

Ook dat doen we; netwerkscans, IT securityscans, softwareanalyses, WIFI-vlekkenplannen. We hebben de juiste professionele apparatuur en experts op alle vlakken. Niet zelden leiden onze scans en analyses tot substantiële verbeteringen en oplopende besparingen. Dat klopt!
Bij ons zijn de scans geen snelle manier om klanten te lokken, maar geven een ze gedegen en professioneel beeld van de huidige situatie. Dat kan alleen als je daar echt goede IT Consultants voor inzet die niet alleen de systemen checken, maar deze ook langs de lat van de realiteit leggen.

De IT consultant met opgestroopte mouwen

In ons advies zie je een goede vertaling van de vraag. We nemen de randvoorwaarden mee en kijken zowel technisch als economisch en praktisch. Bij het advies vertellen we je duidelijk hoe je er mee werkt, wat de consequenties zijn en ook wat de eventuele nadelen zijn.
Vervolgens implementeren we en zorgen dat het werkt. Uiteraard kun je ook alleen onze IT Consultancy inschakelen en zelf de rest doen. Zoals een en ander aanschaffen en installeren.
Wij zijn gewend als systeembeheerder te werken, maar ook om intensief samen te werken met de interne IT afdeling.