IT heeft letterlijk een nieuwe wereld gecreëerd. Wij geloven dat je enorme stappen maakt wanneer je die 2 werelden integreert. Dat willen wij voor iedereen mogelijk en zelfs gemakkelijk maken: vooruitgang gedreven door het gemak van IT inzet. Wij doorgronden nieuwe mogelijkheden om vervolgens onze opdrachtgevers te helpen met beproefde oplossingen. Want wanneer je stabiel en gemakkelijk kunt werken, is ontwikkeling zoveel gemakkelijker! Een snel kijkje voor je verder leest? Start dan de video die gemaakt werd voor onze nominatie voor Ondernemer van het Jaar 2016 ( ja, daar zijn we best trots op ;-))

Wij maken IT bereikbaar

Door goede oplossingen, maar ook door gunstige kosten. Omdat wij met bewezen concepten werken, realiseren wij regelmatig flinke besparingen voor onze opdrachtgevers.

Nerds op zolder

Wij zouden graag zeggen dat wij geen nerds zijn die op een zolderkamer helemaal opgaan in de materie, maar dat klopt slechts ten dele.

  • In het stationsgebouw zitten wij op de bovenste verdieping
  • Gadgets zijn voor ons niet veilig. Geweldig om mee te spelen, maar zeker ook om te kijken wat allemaal nodig is en hoe we dat kunnen toepassen, nu of in de toekomst

Onze opdrachtgevers zeggen dat wij IT begrijpelijk maken en vaak nog leuk ook. En dat is precies wat we willen! Daarvoor hebben we verschillende partners waarmee we samen altijd tot de beste -en meest simpele – oplossing voor onze opdrachtgever komen.

Dagelijks werken wij met 11 mensen vanuit onze servicedesk en op locatie bij onze opdrachtgevers. Zo begon het natuurlijk niet, alweer een aantal jaar geleden. Sven van Rooijen startte met BAI IT en al gauw verzamelde hij een team van uitstekende en pragmatische consultants, projectmanagers en servicedeskmedewerkers waarmee ze iedere keer weer alles op alles zetten om IT simpel te maken bij onze opdrachtgevers!

Waarschuwing: kies je voor een kennismaking bij ons op kantoor, dan kan het gebeuren dat je ineens op een balanceboard staat of in de virtual reality belandt…

Oplossingen