IT heeft letterlijk een nieuwe wereld gecreëerd. Wij geloven dat je enorme stappen maakt wanneer je die 2 werelden integreert. Dat willen wij voor iedereen mogelijk en zelfs gemakkelijk maken: vooruitgang gedreven door het gemak van IT inzet. Wij doorgronden nieuwe mogelijkheden om vervolgens onze opdrachtgevers te helpen met beproefde oplossingen. Want wanneer je stabiel en gemakkelijk kunt werken, is ontwikkeling zoveel gemakkelijker!

Wij zijn Certified partner van Microsoft en Cisco.

En wij zijn ISO 9001 – 2015 gecertificeerd! We hadden het nooit gedacht, maar het was nuttig en leuk om te doen en heeft ons zeker op scherp gezet voor onze klanten. Want waar staat ISO voor?

  • zeg wat je doet
  • doe wat je zegt
  • bewijs het
  • ontwikkel verder

En wij houden er van: Keep it simple!

Inmiddels gaan we door voor ISO 27001.

Wij zijn Freonen fan Fossylfrij Fryslan

Volledig op fossielvrije energie? Wij gaan met de Freonen fan Fossylfrij Fryslân laten zien dat wij het kunnen! En dat doen we met een grote groep van bedrijven, instellingen en overheidsorganisaties die op een unieke manier verbonden zijn als Freonen ( vrienden).

Doen, dat is het belangrijkste. Met elkaar maken we grote stappen in de duurzame energie, maar ook in het laten zien waarin Fryslân al koploper is.  Want er gebeurt veel. En zeker ook belangrijk: we doen dat met veel leuke activiteiten, waaronder de Elfwegentocht. 2 weken lang reizen zonder een druppel benzine of diesel. Dat is nog nooit ergens vertoond en wij zijn er deel van!

Doen, dat gebeurt ook in de diverse Freonenprojecten: want met elkaar creëren we nieuwe kansen en geven we de groene economie een groeispurt.

Voor nieuwe Freonen is altijd plek bij de Freonen fan Fossylfrij Fryslân, dat overigens ook het duurzaamheidsproject is van Culturele Hoofdstad 2018. Je leest meer op www.freonen.nl .

Zo kijken we ook naar ons vak. Want IT kan een flinke slinger geven aan een duurzame toekomst. En onze elektrische auto? Nog maar 17 bewegende onderdelen en heel veel IT. De komende tijd gaan we zeker verder in deze transitie, zowel voor onszelf als vanuit ons vak!

Filmpje!

Terug naar ons: een snel kijkje voor je verder leest? Start dan de video die gemaakt werd voor onze nominatie voor Ondernemer van het Jaar 2016 ( ja, daar zijn we best trots op ;-))

Wij maken IT bereikbaar

Door goede oplossingen, maar ook door gunstige kosten. Omdat wij met bewezen concepten werken, realiseren wij regelmatig flinke besparingen voor onze opdrachtgevers.

Nerds op zolder

Wij zouden graag zeggen dat wij geen nerds zijn die op een zolderkamer helemaal opgaan in de materie, maar dat klopt slechts ten dele.

  • In het stationsgebouw zitten wij op de bovenste verdieping
  • Gadgets zijn voor ons niet veilig. Geweldig om mee te spelen, maar zeker ook om te kijken wat allemaal nodig is en hoe we dat kunnen toepassen, nu of in de toekomst

Onze opdrachtgevers zeggen dat wij IT begrijpelijk maken en vaak nog leuk ook. En dat is precies wat we willen! Daarvoor hebben we verschillende partners waarmee we samen altijd tot de beste -en meest simpele – oplossing voor onze opdrachtgever komen.

Dagelijks werken wij met 11 mensen vanuit onze servicedesk en op locatie bij onze opdrachtgevers. Zo begon het natuurlijk niet, alweer een aantal jaar geleden. Sven van Rooijen startte met BAI IT en al gauw verzamelde hij een team van uitstekende en pragmatische consultants, projectmanagers en servicedeskmedewerkers waarmee ze iedere keer weer alles op alles zetten om IT simpel te maken bij onze opdrachtgevers!

Waarschuwing: kies je voor een kennismaking bij ons op kantoor, dan kan het gebeuren dat je ineens op een balanceboard staat of in de virtual reality belandt…

Oplossingen